fbpx

SpaarvarkenSparen voor een slaapkamer

Twee van onze slaapkamers zijn vernoemd naar een bijzonder soort artiesten, de initiatiefnemers van Akoesticum: Harold Lenselink en Victor van Haeren. Samen met anderen spaar je tot het eindbedrag van 1500 euro is behaald en de kamer is vol gespaard.

Wat betekent jouw bijdrage?

1. Je geeft ruimte aan talent

Met jouw donatie bouw je mee aan een plek voor creatieve uitdaging en het ontwikkelen van talent in de podiumkunsten.

2. We bieden onze blijvende vriendschap

Je ontvangt van ons een uitnodiging voor onze verjaardag die we elk jaar op 23 januari vieren, de dag van onze officiële opening in 2015. En als vriend van Akoesticum houden we je natuurlijk op de hoogte van alle bijzondere activiteiten die er in de tussentijd bij ons plaatsvinden.

3. Jouw naam vermeld

Samen met alle anderen die meedoen aan deze actie, vermelden we jouw naam op onze wall of fame, tenminste als je dat goed vindt.

4. Belastingvoordeel

De overheid stimuleert donaties aan culturele instellingen zoals Akoesticum. Vanwege onze culturele ANBI-status komen giften in aanmerking voor extra aftrek van inkomsten- en vennootschapsbelasting.

Akoesticum_nachtHoe het werkt?

  • Kies een slaapkamer.
  • Vul daarna het online formulier in
  • Bepaal welk bedrag je wilt geven.

Spaar voor de kamer van…

  • Harold Lenselink, initiatiefnemer Akoesticum
    Harold Lenselink, initiatiefnemer Akoesticum
  • Victor van Haeren, initiatiefnemer Akoesticum
    Victor van Haeren, initiatiefnemer Akoesticum
Harold Lenselink, initiatiefnemer Akoesticum
De spaarkamer
van Harold Lenselink

” Ik heb in mijn leven heel wat afgedroomd. Sommige van die dromen vonden overdag plaats, hadden betrekking op plannen, een aantal daarvan zijn gerealiseerd. De grootste droom was Akoesticum.”
– Harold Lenselink, initiatiefnemer

Na ruim 40 jaar ervaring als musicus, koordirigent en conservatorium docent, is Harold nu artistiek leider van Akoesticum.

Samen met Victor van Haeren en architect en vriend Hans Sluimer, heeft hij dit unieke trainingscentrum ontwikkeld tot wat het nu is.

Ja, ik wil graag meesparen met deze kamer!

Victor van Haeren, initiatiefnemer Akoesticum
De spaarkamer
van Victor van Haeren

Victor van Haeren

“Voel je thuis, sta open voor wat er gebeurt, schort je oordeel op en geniet vooral van deze kans om jezelf verder te ontwikkelen en contacten te leggen.”
– Victor van Haeren, initiatiefnemer

Na veel internationale ervaring in binnen- en buitenland als bedrijfskundige, is Victor nu zakelijk leider van Akoesticum.

Samen met Harold Lenselink en architect en vriend Hans Sluijmer, heeft hij dit trainingscentrum ontwikkeld tot wat het nu is.

 

Ja, ik wil graag meesparen met deze kamer!

In de spaarpot zit nu:
50 euro + 10 euro