fbpx

Wijn Wandel Concert

Update: In verband met te weinig aanmeldingen is besloten het Wijn Wandel Concert uit te stellen. Bezoekers die een ticket hebben gekocht krijgen hun geld terug of kunnen ervoor kiezen hun ticket om te zetten in een voucher voor de volgende editie. Er wordt op dit moment druk gezocht naar een nieuwe datum, dus houd de website in de gaten!

Ga zaterdag 12 september mee op een inspirerende en muzikale wandeling tijdens het Wijn Wandel Concert met André Heuvelman (bekend van Nachtgeluiden), Santiago Cimadevilla en Iddo Drevijn.

Stel je voor… Je verzamelt je met andere nieuwsgierigen bij Akoesticum om onder begeleiding van topmusici André Heuvelman en Santiago Cimadevilla én filosofische gids Iddo Drevijn te wandelen (2,5/3 uur en +/- 8 à 10 km) door de prachtige bosrijke omgeving van het voormalige legerterrein. Onderweg zullen op de mooiste plekken de musici zich, geïnspireerd door de natuur, laten horen en zal Iddo je vervoeren met zijn zinnenprikkelende woorden. Na afloop van deze inspirerende wandeling sluit je af met een heerlijke pasta en is de wijnbar geopend voor je favoriete wijntje. De opbrengst? Prachtige verhalen, heerlijke wijnen en excellente muziek die binnen komt zonder kloppen.

Tot dan!

Wijn Wandel Concert
Datum: Zaterdag 12 september 2020
Aanvang: 14.30 uur
Verwachte eindtijd: rond 18.00 uur
Kosten: €49,50 p.p. (inclusief programma, knapzakje voor onderweg, pasta en wijnproeverij)

Koop ticket(s)

Het Wijn Wandel Concert is een concept van Andre Heuvelman Music
Partners: Akoesticum, IDODIDID en de Wijnbar van Dre & Goof