fbpx

Wereldlokaal Ede | Nadara Gypsy Wedding Band

Sinds september 2021 is Akoesticum gestart met een serie wereldmuziek, “Wereldlokaal, lokale muziek uit de hele wereld”. Elke maand wordt er een concert uit telkens een andere windrichting gepresenteerd , zoals Afrika, Azië, de Arabische wereld, Balkan, Zuid-Amerika etc. Op 11 november kun je genieten van een avond vol muziek van de Roma uit Roemenië, met danseres Sibella, gespeeld door Nadara Gypsy Wedding Band!

Wereldlokaal | Nadara Gipsy Wedding Band, muziek van de Roma uit Roemenië, met danseres Sibella

Alexandra Beaujard en haar Nadara nemen je mee van gypsy-swing naar de melancholische ballades over het Roma-leven. Zij zingt in het Hongaars, Roemeens en Romanesj.   Nadara Gypsy Band raakt al snel; op stoom, waardoor je wordt mee gesleept naar een vrolijke zigeunerbruiloft. En als Sibella het podium op zwiert, dan waan je je regelecht in Transsylvanië. Bereid je voor op authentieke zigeunermuziek  en zwoele oriëntaalse dans, zoals de beroemde “Mahala” buikdans.

Singer & accordion Alexandra Beaujard
Violin Iambor Mezei
Saxophone Petrisor Ciurar
Electric & double bass Florin Zimmerman
Drums & guitar Mircea Otvos
Gypsy & oriëntal dance Sibella Varga

De opbrengsten uit de verkoop van de cd’s wordt afgestaan aan het School-project Roma voor Roma in Szászcsávás.

Wereldlokaal | Nadara Gypsy Wedding Band
Datum:
Donderdag 11 november 2021
Tijd: 20.00 uur
Prijs: € 17,50

Koop ticket(s)

Let op: Vanaf 25 september is een coronatoegangsbewijs bij alle evenementen verplicht. Dat betekent dat bezoekers vanaf 13 jaar bij de kaartcontrole in bezit moeten zijn van een vaccinatiebewijs, negatief testresultaat via Testen voor Toegang of bewijs dat u corona heeft gehad. Dit mag digitaal of geprint.