fbpx

Tonio Geugelin

Tonio Geugelin is violist en producer, gewapend met een viool, zijn stem én een loopstation. Zijn muziek wordt geproduceerd waar je bij je staat. Tijdens de bijeenkomst van kennisorganisatie Platform 31 over stedelijke transformatie, verzorgt Tonio Geugelin een kort concert waarin hij op creatieve wijze het begrip “transformatie” toepast op zijn eigen muziek.

Natuurlijk ben ik door fantastische muzikanten zoals Bobby McFerrin, Jacob Collier, Flume, Mura Masa of de band Cat Empire geïnspireerd. Maar daar zijn zo ongelofelijk veel inspiratiebronnen! Salvador Dalí, Friedensreich Hundertwasser of de Japans animatie films van Studio Ghibli bijvoorbeeld. Maar eigenlijk is het niet zo moeilijk om inspiratie te zoeken. Na een wandeling in de natuur componeer je de kleurrijkste muziek! – Interview met Tonio Geugelin

Neem ook een aandeel in cultuur!

Tonio GeugelinVerrijk je bijeenkomst bij Akoesticum met een optreden of een actieve workshop dans, theater of muziek en geef talent een kans.

Alle werkbijeenkomsten bij Akoesticum putten inspiratie uit de podiumkunsten. Het is een verrassende manier om bijeenkomsten te verrijken, te verdiepen of even wat lucht te geven. De invulling daarvan gebeurt in nauw overleg. De opbrengst van het cultuuraandeel gaat naar de uitvoerend kunstenaar en naar het Fonds voor Talentontwikkeling van Akoesticum. Meer weten over zakelijke bijeenkomsten bij Akoesticum en het cultuuraandeel van Akoesticum, bel of mail ons.