fbpx

Slotconcert Airborne-Ede Maand

September is een bijzondere maand in Ede. Het is de maand waarin we stilstaan bij zij die in 1944 vochten voor onze vrijheid. We denken terug aan de Operatie Market Garden, het bombardement op Ede en herdenken de luchtlandingen op de Ginkelse Heide.

In samenwerking met Gemeente Ede, 11 Luchtmobiele Brigade, de Stichting Heideweek en de SRVV wordt september een maand waarin er voor iedereen iets te doen is dat raakt aan het verhaal van de Airborne. Want de Airborne hoort bij Ede. Met drie grote herinneringsevenementen vertellen we het unieke verhaal van de Airborne Luchtlandingen van 1944 in Ede: Airborne, op weg naar vrijheid!

Akoesticum organiseert op 25 september ter afsluiting van de Airborne-Ede maand het Pegasus Wandelfestival, een bijzondere culturele beleveniswandeling over moed en verzet, op weg naar vrijheid en een bijzonder slotconcert door Ellen ten Damme, Vincent Bijlo en de Konrad Koselleck Big Band na afloop van het Pegasus Wandelfestival.

Slotconcert met Ellen ten Damme, Vincent Bijlo en de Konrad Koselleck Big Band

Om de Airborne-Ede maand op bijzondere wijze af te sluiten vertellen we graag nog een laatste verhaal over vrijheid, samen met de Konrad Koselleck ‘storytelling’ Big Band en niemand minder dan zangeres Ellen ten Damme en verteller Vincent Bijlo op zaterdag 25 september 2021!

Ga voor meer informatie over het slotconcert en het kopen van tickets naar www.pegasuswandelfestival.nl. Tickets zijn slechts €5,- inclusief consumptie.

Ga naar de website

Let op: Voor dit concert wordt er gebruik gemaakt van het coronatoegangsbewijs. Dat betekent dat u bij de kaartcontrole in bezit moet zijn van een vaccinatiebewijs, negatief testresultaat via Testen voor Toegang of bewijs dat u corona heeft gehad. Dit mag digitaal of geprint.