fbpx

Rumah Saya (Mijn Thuis)

Op zaterdag 9 oktober presenteert Meraki Theaterproducties de intrigerende muziektheatervoorstelling Rumah Saya (Mijn Thuis) bij Akoesticum. Rumah Saya is een voorstelling met en over de overlevenden en nazaten van de koloniale periode en schetst een beeld van hoe het leven in Nederlands-Indië waarschijnlijk is geweest. Mis deze prachtige voorstelling niet!

Rumah Saya (Mijn Thuis)

In de muziektheatervoorstelling Rumah Saya (Mijn Thuis) van Meraki Theaterproducties proberen Elise Doll, Lienke Iburg en Kim Pendjol, allen derde generatie uit het voormalig Nederlands-Indië, te achterhalen wie hun voorouders waren en wat zij hebben meegemaakt in de voormalige Nederlandse kolonie en de repatriëring naar Nederland. Een zoektocht naar familie en identiteit waarbij de toeschouwer wordt meegenomen in het dagelijks leven van toen en nu. Tijdens Rumah Saya wordt het publiek haar zintuigen geprikkeld met muziek, geluiden, geuren en smaken, afgewisseld met videoprojecties van diverse generaties.

Aan het einde van de theatervoorstelling is er ruimte voor een gesprek tussen de spelers en het publiek.

Rumah Saya (Mijn Thuis)
Datum: zaterdag 9 oktober 2021
Tijd: 20.00 – 22.00 uur
Prijs: € 8,50

Koop ticket(s)

Let op: Vanaf 25 september is een coronatoegangsbewijs bij alle evenementen verplicht. Dat betekent dat bezoekers vanaf 13 jaar bij de kaartcontrole in bezit moeten zijn van een vaccinatiebewijs, negatief testresultaat via Testen voor Toegang of bewijs dat u corona heeft gehad. Dit mag digitaal of geprint.