fbpx

Reizend Foodcircus

Update: In verband met alle recente ontwikkelingen heeft de organisatie, ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn, besloten het Reizend Food Circus uit te stellen. Bezoekers die een ticket hebben gekocht krijgen hun geld terug. Maar niet getreurd! Er wordt al gewerkt aan een drive through Kersteditie in december 2020 en een volwaardige zomereditie van het Reizend Food Circus in 2021. Klik hier voor het volledige persbericht.

Geen Eten op Rolletjes dit jaar, maar niet getreurd! In het weekend van 29 en 30 augustus én 5 en 6 september 2020 komt het Reizend Foodcircus naar Akoesticum. Geniet van de meest overheerlijke hapjes en drankjes op het Akoesticumpark, uiteraard volledig coronaproof.

Maanden lang hebben we evenementen en veel gezelligheid moeten missen. Nu het weer wat rustiger lijkt te worden, kunnen we zoetjes aan weer gaan buitenspelen! Liefde gaat door de maag, muziek voedt de vibe en met je favoriete mensen beleef je een heerlijke dag. Grijp je kans om weer te genieten van alles en iedereen om je heen. Samen, verantwoord en toch weer een beetje zoals ‘toen’.

KAARTVERKOOP & PRIJZEN
De kaartverkoop is nu gestart, dus wees er snel bij! De kosten voor een kaartje zijn € 5,- en dit is inclusief een welkomstdrankje. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.

Gratis kidscorner | gratis toiletten | toegankelijke food prijzen

BETAALMETHODE
Op het gehele terrein kun je betalen met munten. Een muntje bedraagt €2,50,-. Je kunt de munten vooraf bestellen door een mail te sturen naar facedevents@gmail.com. Ook zijn er munten verkrijgbaar op het terrein zelf. De munten zijn na afloop niet meer te retourneren.

AANTAL BEZOEKERS
Om de veiligheid te bewaren kunnen wij maximaal 500 bezoekers per dag ontvangen. Het terrein is verdeeld in vier velden. Per veld is er een maximum van 125 personen, zodat er voldoende ruimte is. Gaan je vrienden, buren en collega’s ook? Zorg dan dat je een kaartje koopt voor hetzelfde veld. Op de dag zelf kan hier helaas niet meer in gewisseld worden.

Je wordt bij binnenkomst met een glimlach ontvangen, maar wel met de vraag of jij klachten hebt.

MENUKAART
Stay tuned! Binnenkort maken wij de menukaart bekend.

ZITPLAATSEN
Bij binnenkomst wijzen wij jouw tafel aan. Uiteraard wel in het veld waarvoor je een kaartje hebt gekocht. Op de grenzen van de velden komen meeting tafels te staan. dit zijn tafels die grenzen aan de velden naast die van jou. Mocht je nou toch een bekende zien in een ander veld, dan kun je op deze manier toch nog even aan dezelfde tafel schuiven. Na afloop maken wij de tafels uiteraard weer schoon voor de volgende spontane ontmoeting.

HET TERREIN
Bij binnenkomst ontvang je een routemap, menukaart en drankenkaart. Overal geldt een looproute.