fbpx

Papillon & Fee Boddeke, viool en piano

Het congres van de Nederlandse Biotechnologische Vereniging op 22 mei wordt afgesloten door jong talent van de Academie Muzikaal Talent (AMT). Papillon Boddeke (19 jaar) studeert aan de AMT neemt voor de gelegenheid zijn zusje Fee (14 jaar, piano) mee. Samen nemen ze hun publiek mee op een muzikale reis door de geschiedenis.

Academie Muzikaal Talent

De Academie Muzikaal Talent is een hoogwaardige vooropleiding die getalenteerde jonge musici tot 19 jaar voorbereidt op een studie aan het conservatorium.

Als locatie is Akoesticum voor de Academie een ideale aanvulling op het opleidingsaanbod. Jaarlijks organiseert het AMT dan ook meerdere weekenden bij Akoesticum. Ook krijgen de leerlingen het hele jaar door de gelegenheid om bij Akoesticum podiumervaring op te doen.

Verrijk je bijeenkomst en neem ook een aandeel in cultuur!

Bij Akoesticum vinden we het belangrijk om bij te dragen aan een beter cultuurklimaat. Daarom hebben alle bijeenkomsten bij Akoesticum een vast cultureel onderdeel in de vorm van een optreden of een workshop op het gebied van muziek, dans of theater. De invulling hiervan gaat natuurlijk altijd in overleg.

Het is een verrassende manier om je programma te verrijken, te verdiepen of even wat lucht te geven. De opbrengst van het aandeel vloeit direct terug naar de uitvoerend kunstenaars en naar het Fonds voor Talentontwikkeling van Akoesticum.

Meer weten over zakelijke bijeenkomsten en het cultuuraandeel bij Akoesticum, bel of mail ons.