fbpx

Otto de Jong

Otto de Jong

Zangworkshop voor een werkbijeenkomst van Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA), onder leiding van Otto de Jong, trainers van Musicians Without Borders.

Otto de Jong is een koor- en orkestdirigent. Vanaf 1999 is hij betrokken bij het werk van Musicians Without Borders en geeft hij zijn kennis door via trainer workshops aan anderen. Met zijn muziek workshops, laat hij anderen zien wat de kracht is van non-verbale communicatie en teambuilding.  Muziek beschouwt hij als een middel voor kinderen om aandacht te geven, om je te leren concentreren, om je veilig te voelen binnen een groep en – misschien wel het aller belangrijkste – om plezier te hebben.  

Sinds 1999 gebruiken wij de kracht van muziek voor vredesopbouw, om mensen te verenigen, muzikanten als sociale activisten in hun kracht te zetten, en lokale jeugd op te leiden tot change-makers. – Musicians Without Borders

>> meer informatie over workshops door Musicians Without Borders

Neem ook een aandeel in cultuur!

Musicians without bordersVerrijk je bijeenkomst bij Akoesticum met een optreden of een actieve workshop dans, theater of muziek en geef talent een kans.

Alle werkbijeenkomsten bij Akoesticum putten inspiratie uit de podiumkunsten. Het is een verrassende manier om bijeenkomsten te verrijken, te verdiepen of even wat lucht te geven. De invulling daarvan gebeurt in nauw overleg. De opbrengst van het cultuuraandeel gaat naar de uitvoerend kunstenaar en naar het Fonds voor Talentontwikkeling van Akoesticum. Meer weten over zakelijke bijeenkomsten bij Akoesticum en het cultuuraandeel van Akoesticum, bel of mail ons.

Voor meer informatie over workshops van Musicians Without Borders, ga naar de site van Musicians Without Borders