fbpx

Harmonieorkest OBK Bennekom

obk bennekom

UPDATE: Helaas moeten we mededelen dat naar aanleiding van de recente ontwikkelingen en de aangescherpte richtlijnen van het RIVM rondom het coronavirus Akoesticum tot (tenminste) 1 juni haar deuren sluit en alle activiteiten die gepland staan in deze periode helaas geen doorgang kunnen vinden. We zijn achter de schermen druk bezig om voor geplande activiteiten vervangende data te vinden.

Het harmonieorkest OBK Bennekom (a-orkest) onder leiding van dirigent Dick Bolt bestaat uit ongeveer 55 muzikanten en speelt sinds 1991 in de eerste divisie van de KNMO. Het repertoire is gevarieerd met zowel stukken uit het repertorium voor de eerste divisie als lichte muziek. Muzikale uitdaging en kwaliteit voeren hierbij de boventoon.

OBK Bennekom | Zaterdag 21 maart, 20.00 uur

Ter voorbereiding van het Nederlands Kampioenschap op 28 maart in Barneveld waar ze Battle of Hearts van Bert Appermont moeten voordragen, geeft OBK zaterdag 21 maart een try-out concert bij Akoesticum onder leiding van dirigent Dick Bolt. Het programma wordt gespeeld door Fanfare St. Cecilia en orkest OBK Bennekom en bestaat uit originele hafa-muziek en enkele transcripties.

Locatie: Akoesticum
Datum: zaterdag 21 maart
Tijd: inloop 19.30 uur, aanvang 20.00 uur. Verwacht einde 22.05 uur (pauze om 20.45 uur)
Toegang: Vrijwillige bijdrage