fbpx

Identiteit, leiderschap, relevantie

Nieuwe Kaders

Wie ben ik, wat doe ik, wat beteken ik in leiderschap

De leider staat onder druk want steeds minder mensen willen volger zijn. Iedereen is zijn eigen leider geworden en heeft eigen ideeën over de rol en taakinvulling van andere leiders. Voor de een moet een leider dienstbaar en hulpvaardig zijn, voor de ander sterk en onverschrokken. Voor de een moet een leider dichtbij staan en veel aandacht geven voor de ander juist ruimte geven. Voor de een moet een leider juist alles kunnen en expert zijn op het vakgebied en voor de ander moet hij zich vooral niet bemoeien met de inhoud.

Wat betekent dit voor jou als leider bij zoveel verschillende ideeën over je rol – en taakinvulling? Waar zit jouw zwakke plek en waardoor raak je uit balans? Hoe blijf je jezelf en vind je betekenis in wat je doet en wat je van jezelf en van anderen vraagt?

Hoe zou het zijn als je kan zien en erkennen wie jij bent als leider en dit kan vertalen in gedrag en keuzes die jou passen. Hoe zou het zijn als je niet alleen snapt maar ook ervaart met welke kracht je kan bijdragen en relevant kan zijn voor het team en de organisatie? Hoe zou het zijn als je je kwetsbare plekken kent en afstand kan nemen tot de emoties die er bij je opgeroepen kunnen worden? Hoe zou het zijn als je alles wat er gebeurt betekenis kan geven voor de taak of bedoeling van de organisatie?

Tijdens ons vierdaags programma kom jij tot onomkeerbare inzichten over jezelf en je gedrag en de effecten daarvan op de dynamiek in teams en organisaties tussen jou als leider en je volgers. Je ziet en erkent je kwaliteiten en je beperkingen en leert te werken met beide, samenhangende elementen van je persoonlijkheid. Het is als roeien in een boot, waarbij je beide peddels bedient: de peddel van je kwaliteiten en de peddel van je beperkingen.

Resultaat: minder stress, meer stabiliteit, krachtiger rolinvulling en meer rust in leiderschap en/of volgerschap.

Identiteit, leiderschap, relevantie
Locatie
: Akoesticum, Ede
Data: 21, 22, 23, 24 april 2021
Kosten: € 2250,- / tot 1 maart 2021 early bird prijs: €2097,-,
Conform RIVM – richtlijnen

Dit programma is zowel in-company als via open inschrijving te volgen.

Meld je aan