fbpx

Mensen Zeggen Dingen

Update: In verband met de nieuwe maatregelen is besloten de uitverkochte Mensen Zeggen Dingen show uit te stellen. Bezoekers die een ticket hebben gekocht krijgen hier een mail over vanuit Astrant. Er wordt op dit moment druk gezocht naar een nieuwe datum, dus houd de website in de gaten!

Make room voor Sproëzie! Na jaren van succesvolle shows in onder andere Nijmegen, Arnhem, Utrecht, Amsterdam, Gent en Antwerpen komt de Mensen Zeggen Dingen (MZD)-karavaan naar Ede. Op vrijdag 16 oktober 2020 organiseren we een editie in samenwerking met Poppodium Astrant!

Mensen Zeggen Dingen is een groep jonge mensen die als gemene deler een pen en een microfoon hanteren. Gewapend met enkel een microfoon en met niets meer dan het woord te verspreiden, brengen verschillende getalenteerde schrijvers, performers, poëten, cabaretiers en spoken word-artiesten een avond met een fikse dosis komedie, rake poëzie, prachtige proza, snoeiharde voordrachten en rijmelarij van het hogere niveau. Ze zorgen altijd voor een kwalitatief hoogstaande line-up met Grote Namen, en namen die je na vanavond niet meer zal vergeten. Meer informatie volgt!

Mensen Zeggen Dingen
Datum: vrijdag 16 oktober 2020
Tijd: 20.00 – 23.00 uur
Prijs: € 8,- p.p.

Koop je ticket(s)