fbpx

Manuel Wouthuysen, Piano

manuel wouthuysen pianist

Donderdag 20 juni is de bijeenkomst van het landelijk netwerk palliatieve zorg; Stichting Fibula. In het kader van het thema ‘leren van briljante mislukkingen’ brengt pianist Manuel Wouthuysen een eigentijdse ode aan misschien wel de grootste briljante mislukking van de klassieke muziek: Johan Sebastian Bach.

Bach een mislukking? Nu niet meer, maar in zijn tijd was Bach lang niet zo populair als nu: veel te complex. Hij liet zijn vrouw en kinderen achter in armoede toen hij stierf, niet wetende dat hij ruim 300 jaar later zou worden gezien als een van de meest invloedrijke componisten aller tijden.

Verrijk je bijeenkomst en neem ook een aandeel in cultuur!

Bij Akoesticum vinden we het belangrijk om bij te dragen aan een beter cultuurklimaat. Daarom hebben alle bijeenkomsten bij Akoesticum een vast cultureel onderdeel in de vorm van een optreden of een workshop op het gebied van muziek, dans of theater. De invulling hiervan gaat natuurlijk altijd in overleg.

Het is een verrassende manier om je programma te verrijken, te verdiepen of even wat lucht te geven. De opbrengst van het aandeel vloeit direct terug naar de uitvoerend kunstenaars en naar het Fonds voor Talentontwikkeling van Akoesticum.

Meer weten over zakelijke bijeenkomsten en het cultuuraandeel bij Akoesticum, bel of mail ons.