fbpx

Onderzoeksconferentie – LKCA

lkca

Onderzoeksconferentie Cultuureducatie, Cultuurparticipatie en Cultuurbeleid

Maandag 10 februari organiseert het LKCA de Onderzoeksconferentie Cultuureducatie, Cultuurparticipatie en Cultuurbeleid bij Akoesticum.

Met elkaar leren, krachten bundelen en ideeën uitwisselen, dat ga je doen op de 12e Onderzoeksconferentie Cultuureducatie, Cultuurparticipatie en Cultuurbeleid. Om zo tot collectieve kennis te komen. Hiervoor richten ze de conferentie in als common. ‘In een common delen mensen gemeenschappelijke hulpbronnen in een sociaal productieproces’. Met hulpbronnen bedoelen we jouw kennis en ervaring. Met ‘sociaal productieproces’ bedoelen we een houding om gezamenlijk nieuwe collectieve kennis te produceren. Daarmee is deze vorm het tegengestelde van een ‘reguliere’ conferentie, waarin experts hun kennis overdragen op toehoorders.

Datum: Maandag 10 februari 2020
Tijd: 10.00 – 19.00 (met optioneel diner)
Kosten: €50 + optioneel €17,50 (voor vegetarisch diner)

Aanmelden

Spelregels

Om de common tot succes te maken, hanteren we drie spelregels:

  • In elke sessie ben jij een gelijkwaardige mede-onderzoeker en doe je actief mee aan het gesprek.
  • Elke sessie start met een collectieve onderzoeksvraag.
  • Stap open in. Collectieve kennis, of wijsheid, ontstaat gezamenlijk in het moment.

En bovenal, laat je verrassen! Deze onderzoekers doen al mee aan het programma. Je maakt op de dag zelf de keuze voor de sessies.

Doelgroep

Het programma is bedoeld voor en door onderzoekers verbonden aan universiteiten, hogescholen of onderzoeksbureaus, masterstudenten en professionals die – in het kader van werk of opleiding – onderzoek doen. Aangevuld met beleidsmakers en beslissers over onderzoek.

We selecteren deze editie streng op deelname omdat het aantal plekken beperkt is (max. 250). Daarom vragen we iedereen die zich inschrijft aan te geven waar hij/zij onderzoek naar doet. Twijfel je of deze dag voor jou is? Neem dan contact op met Vera Meewis (LKCA).

Gratis plekken

Het LKCA stelt enkele gratis plekken beschikbaar voor personen die anders niet zouden kunnen meedoen. Stuur hiervoor een e-mail met korte motivatie (max. 120 woorden) naar Vera Meewis (LKCA).