fbpx

Liminale | DarkSenses

Harpduo Liminale presenteert samen met danseres Miri Lee DarkSenses drie gloednieuwe composities waarin de zintuigen centraal staan. Tijdens het concert wordt een bijzonder driegangenmenu van de Kookkazerne, waarin gespeeld wordt met smaak, kleur en vorm, geserveerd. Een avond vol verassingen, waarna je zintuigen weer op scherp staan! Beleef het bij Akoesticum op zaterdag 3 juli 2021 en zaterdag 24 juli 2021!

Concert & Diner | Liminale – DarkSenses

Datum: zaterdag 3 juli 2021 & zaterdag 24 juli 2021
Tijd: 18.30 uur – 22.00 uur
Prijs: € 35,- Concert & Diner incl. 1 drankje p.p. | € 70,- Duoticket Concert & Diner incl. 1 drankje p.p. (voor personen uit 1 huishouden)
Let op: Dieetwensen en/of allergieën voor de voorstelling van 24 juli kunnen t/m uiterlijk 20 juli doorgegeven worden tijdens het ticketproces of via info@akoesticum.org.

Koop ticket(s)

Liminale – DarkSenses
In de fase tussen ‘niet meer’ en ‘nog niet’, het niemandsland tussen twee werkelijkheden, onderzoeken Liesbeth Vreeburg en Idske Bakker muziek met al hun zintuigen. De liminale fase is de periode van overgang van het ene naar het andere. Verwijzend naar het Latijnse woord voor drempel, limen, bevat Liminale de potentie en onzekerheid van een kantelpunt, een transformatie. Liminale is geïnteresseerd in die drempelfase, waar het ene overgaat in het andere. Wanneer wordt luisteren zien, wanneer wordt voelen horen, wanneer wordt proeven voelen?  Met onderzoeksprojecten en voorstellingen ontwart Liminale de kluwen van zintuigen en emoties in de beleving van muziek, om zo de mentale speelruimte voor luisteraar en maker te vergroten.

Diner
Chef Fabian van de Kookkazerne liet zich inspireren door de muziek van Liminale en ontwikkelde een driegangenmenu waarin de zintuigen worden uitgedaagd: bijzondere combinaties van smaken, verrassende texturen en vormen en kleuren die de smaakpapillen bedotten.