fbpx

Johnny Fleet, singer-songwriter

johnnyfleet

Dinsdag 1 oktober organiseert Gemeente Ede een informatiemarkt voor inwoners van de Gemeente Ede over het project ‘Parklaan’. De Edesche singer-songwriter Johnny Fleet zal tijdens deze bijeenkomst de muziek verzorgen. Johnny Fleet laat zich inspireren door grote namen als Johnny Cash, Leonard Cohen en Tom Waites. In 2018 bracht hij zijn eerste plaat uit met de titel ‘The Wrong Shoes’. Wie niet kan wachten op zijn tweede plaat kan hem helpen via zijn crowdfundingsactie op VoordeKunst!

Verrijk je bijeenkomst en neem ook een aandeel in cultuur!

johnnyfleetBij Akoesticum vinden we het belangrijk om bij te dragen aan een beter cultuurklimaat. Daarom hebben alle bijeenkomsten bij Akoesticum een vast cultureel onderdeel in de vorm van een optreden of een workshop op het gebied van muziek, dans of theater. De invulling hiervan gaat natuurlijk altijd in overleg.

Het is een verrassende manier om je programma te verrijken, te verdiepen of even wat lucht te geven. De opbrengst van het aandeel vloeit direct terug naar de uitvoerend kunstenaars en naar het Fonds voor Talentontwikkeling van Akoesticum.

Meer weten over zakelijke bijeenkomsten en het cultuuraandeel bij Akoesticum, bel of mail ons.