fbpx

Identiteit, transitie, veerkracht

Nieuwe Kaders

Wie ben ik, wat doe ik, wat beteken ik in tijden van crisis

Ben je als ondernemer gewend aan te pakken en voorwaarts te gaan, maar wordt je nu geconfronteerd met een realiteit met onzekerheden? Vind je dat je opnieuw richting moet bepalen en zoek je naar manieren waarop jij daarin leiderschap kan nemen en keuzes kunt maken?

Stel je eens voor dat je basis zo stevig is dat je kunt bewegen naar een nieuwe realiteit? Dat je weet hoe je nu van betekenis bent voor de wereld? Hoe zou het zijn om juist tijdens deze veranderingen veerkracht te ervaren en perspectief te zien? Stappen durven zetten, mensen aan je binden, maar ook koers kunnen aanpassen. Vertrouwen hebben en verder gaan zonder roekeloos te zijn.

Tijdens ons driedaagse programma kom je tot onomkeerbare inzichten in patronen en gedrag. In verschillende groepen en onder ervaren begeleiding van senior trainers, ga je aan de slag in een spannend, maar ook veilig programma door te ervaren, reflecteren en experimenteren.

Resultaat: verstevigd leiderschap en gezag, herdefiniëring van zakelijke identiteit vol perspectieven. Veerkracht en energie.

Identiteit, transitie, veerkracht
Locatie
: Akoesticum, Ede
Data: 27, 29, 29 mei 2021
Kosten: € 1.495,-, exclusief BTW, inclusief 2 overnachtingen, maaltijden, koffie, thee
Conform RIVM – richtlijnen

Deze training wordt georganiseerd door Nieuwe Kaders en Akoesticum.

Meld je aan