fbpx

Jonathan Nagel feat. Maria Mavridou | Eventually

‘Eventually’ is een intens en extatisch muziekconcert! Ervaar het op 3 augustus 2021 bij Akoesticum!

Het duet van contrabassist Jonathan Nagel en danseres Maria Mavridou speelt binnen een lichtinstallatie van Ellen Knops in een ruimte die van alle kanten voorzien is van luidsprekers. De voorstelling bouwt zich zeer langzaam en geleidelijk op uit minimalistische en herhalende bewegingen en geluiden, over de boog van intieme kamermuzieknoten tot overweldigende versterkte klankwerelden. ‘eventually’ gaat over de perceptie van tijd: de term ‘eventually’ impliceert tijd die wordt geïnvesteerd in een groot doel. Als men uiteindelijk aankomt, was het misschien niet gemakkelijk om daar te komen, maar het proces was vooral belangrijk. De voorstelling gaat over streven, hopen en dromen. Gevoelens van macht tot machteloosheid tekenen het verloop van controle tot overgave.

De voorstelling is een uitnodiging om te duiken in een wereld van overweldigende klanken en vormen. Een uitnodiging om te genieten en te durven ondanks alle wereldlijke moeilijkheden.

Muziek Jonathan Nagel | Dans Maria Mavridou | Licht Ellen Knops

Jonathan Nagel feat. Maria Mavridou | Eventually
Datum: Dinsdag 3 augustus 2021
Tijd: 20.30 uur
Prijs: Gratis, donaties welkom

Meld je aan

*****

Maria Mavridou en Jonathan Nagel zijn als artist in residence in het Cultuurhotel Akoesticum. Voor hotelgasten bestaat de unieke kans om hun werkproces bij te wonen en ook zelf prikkels in te brengen. Bent u geïnteresseerd? Kijk dan ophttps://www.akoesticum.org/cultuurhotel/