fbpx

UITVERKOCHT | Dos Chicos | Tuinconcert met diner

Helaas is dit concert uitverkocht, had je erbij willen zijn?! Laat het ons met een berichtje weten via info@akoesticum.org
Bij voldoende interesse organiseren we gauw weer een nieuw Tuinconcert!

Waan je in zomerse sferen en geniet donderdag 20 augustus van sfeervolle flamenco wereldmuziek en een Italiaans 3-gangenmenu tijdens het tuinconcert van Dos Chicos.

Het eerste tuinconcert van 2020 is een feit! De meeste evenementen zijn deze zomer afgelast, daarom organiseert Akoesticum donderdag 20 augustus een (coronaproof) tuinconcert met duo Dos Chicos onder het genot van een overheerlijk Italiaans diner en een lekker glas prosecco bij binnenkomst.

Ben je van plan een paar wijntjes/biertjes te drinken? Blijf dan slapen bij Cultuurhotel Akoesticum! Klik hier voor meer informatie.

Dos Chicos | Tuinconcert met diner
Locatie:
Akoesticum
Datum: Donderdag 20 augustus 2020
Tijd: 18.30 – 21.30 uur (inloop diner tussen 18.30 en 19.30, daarna geen toegang meer)
Prijs: €28,50,- inclusief diner
Koop tickets

Programma

18.30 – 19.30 uur | Inloop diner (na 19.30 is er geen toegang meer mogelijk)
19.30 – 21.30 uur | Live muziek Dos Chicos
+/- 21.30 uur | Verwacht einde

Uiteraard houden wij rekening met allergieën of een speciaal dieet. Gelieve dit uiterlijk 17 augustus 10.00 uur door te geven via info@akoesticum.org.

Over Dos Chicos

Met hun Spaanse gitaar en prachtige stem brengt duo Dos Chicos, bestaande uit Abdel en Adam, een divers repertoire ten gehore. Van Gipsy King en Buena Vista Social Club in Latijnse stijl tot Frank Sinatra en Luis Armstrong in het Standart old school-repertoire. Zonder de charme van het repertoire van Jack Brel en Charles Aznavour te vergeten.