fbpx

Communiceren? Kom musiceren – Huismuziek

huismuziekcommuniceren

Communiceren? Kom musiceren!

In deze cursus is de muziek van Disney het uitgangspunt voor fijn samenspel. Iedereen kent wel een Disney film! Maar ken je ook de muziek die in de film voorkomt? Soms betreft het bestaande klassieke muziek die door de tekenfilm extra bekend is geworden. Het horen van juist deze klassieke stukken roept dan misschien wel beelden uit Disney films op. Soms wordt er speciaal voor Disney films prachtige muziek gecomponeerd, die erg de moeite waard is om mee aan de slag te gaan. Denk aan het vrolijke ‘Hakuna Matata’ uit de Lion King, aan het intense gebed van Esmeralda uit De Klokkenluider van de Notre Dame, aan de swingende Baloe uit het Jungle Book en aan de hartstocht waarmee Elsa uit Frozen het lied Let It Go’ zingt!

Samenspel: wat komt daar nu allemaal bij kijken? Waar moet je op letten? Hoe kan je los van je partij komen om ook naar anderen te kunnen luisteren? Hoe kan je dat allemaal zorgeloos (Hakuna Matata!) oefenen?
Docente Ingrid Slangen geeft tips, oefeningen en aanwijzingen en zal door praktisch aan de slag te gaan het plezier in samenspel zeker verhogen! Voorbereiding noodzakelijk.

Locatie: Akoesticum
Data&tijd: Zondag 12 januari – 10.00 uur tot 17.00 uur
Kosten: Derden: € 100,00 / Leden: € 90,00 / T/m 30 jaar: € 45,00
N.B.: Lunch is bij de prijs inbegrepen.

Uiterste inschrijfdatum: 12 december 2019

Meld je aan

Huismuziek

huismuziek

Huismuziek, vereniging voor samenspel en instrumentenbouw, is opgericht in 1951 met als doel zoveel mogelijk mensen te laten samenspelen en zingen. Jaarlijks organiseert Huismuziek muziekcursussen voor amateurmusici en muziekinstrumentenbouwcursussen in heel Nederland, die voor iedereen toegankelijk zijn.

Voor meer informatie, kijk op: www.huismuziek.nl