fbpx

Atheneum Kamerorkest

AKO

(foto Alex Schroder)

De School voor Jong Talent van het Koninklijk Conservatorium is een leeromgeving waar jonge mensen zich voorbereiden op een professionele toekomst in de dans, muziek of beeldende kunst in combinatie met regulier onderwijs. De jonge strijkers worden vroeg in contact gebracht met de praktijk van het ensemblespel. Naast de wekelijkse lessen zijn er projecten: het Atheneum Kamerorkest (AKO) en het Atheneum Blazers Consort (ABC). Van 6 t/m 8 september verblijft het Atheneum Kamerorkest bij Akoesticum voor een repetitieweekend.

Atheneum Kamerorkest | Zondag 8 september 2019, aanvang 10.30 uur

Het AKO is een strijkorkest: er wordt veel aandacht besteed aan specifiek repertoire voor strijkinstrumenten. Meer en meer ontwikkelt het Atheneum Kamerorkest zich naar flexibele samenstellingen: kleine bezetting met klavecimbel voor barokmuziek, grote bezetting aangevuld met blazers voor het symfonische repertoire of grote strijkersbezetting voor het romantische strijkersrepertoire.

Benieuwd wat ze spelen en hoe de repetitie verloopt? Kom zondag 8 september naar de open repetitie van het Atheneum Kamerorkest!

Datum: Zondag 8 september 2019
Aanvang: 10.30 uur. Verwacht eindtijd: 11.45 uur
Toegang: vrijwillige bijdrage

Graag reserveren! Er is een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar.Reserveren
  • Dan ontvang je de bevestiging in je mailbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.