fbpx

Art Root Collective

Art Root Collective

Art Root Collective is een kleurrijke groep jonge musici uit veel verschillende culturen, allen woonachtig in Nederland en samengebracht door de Nederlandse Fluit Academie en Stichting de Vrolijkheid. Van 14 t/m 17 juli repeteert dit groovy fluit-ensemble met ud, piano, ritmesectie en zangers bij Akoesticum.

Kom luisteren, kom kijken | dinsdag 17 juli

Art Root Collective is precies één jaar geleden bij Akoesticum ontstaan en dat willen ze heel graag vieren. Publiek is van harte welkom bij het verjaardagsoptreden op dinsdagavond 17 juli. Het optreden begint om 19:30. Verwachte eindtijd 20:30. Er is geen pauze. Toegang: vrijwillige donatie.

The Story of Art Root Collective (video, 2:34min)

Between us the roots are different, but all rooted in one earth’

Zomer 2017 – 20 jonge mensen met verschillende achtergronden en uit verschillende culturen komen samen om langs de weg van muziek elkaar te helpen een volwaardige plek te vinden in de Nederlandse samenleving, op een natuurlijke wijze begrip en respect voor de ander te krijgen, en te ervaren hoe contact leidt tot elkaar leren kennen.

Zij vormen sindsdien het Art Root Collective en met hun zelf gecomponeerde muziek vertellen zij tijdens hun optredens hun verhaal. Nodigen zij jongeren uit voor een plek in hun collectief, en steken zij anderen aan om vergelijkbare initiatieven te ondernemen. Contact te maken en elkaar de hand te reiken. Omdat bekend bemind maakt. Art Root Collective is een initiatief van de Nederlandse Fluit Academie (Neflac) en Stichting de Vrolijkheid.Reserveren
  • Dan ontvang je de bevestiging in je mailbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.