fbpx

Winteracademie – Art Root Collective

Art Root Collective

Van 18 t/m 22 december organiseert Art Root Collective onder artistieke leiding van fluitiste Maaike van der Linde en violiste Geerte de Koe een 5-daagse creative music making in Akoesticum in Ede. Ben jij minimaal een gevorderde fluitist tussen 18 en 25 jaar? Dan is dit vast iets voor jou! Je betaalt alleen je reiskosten en je extra’s.

Aanmelden

Locatie: Akoesticum
Datum:
Woensdag 18 t/m zondag 22 december 2019
Toegang
: Je betaalt alleen je reiskosten en extra’s zoals bijvoorbeeld drankjes. Dankzij donaties is het mogelijk om gratis mee te doen aan dit programma.

Aanmelden

Art Root Collective

Het project ‘Makers Collectief’ startte in de zomer van 2017 in Akoesticum als een muzikale samenwerking tussen Neflac en Stichting de Vrolijkheid onder leiding van fluitiste Maaike van der Linde en violiste Geerte de Koe. Op dat moment weet je niet wat er gaat gebeuren. Wordt het een eenmalig project? Ontstaat er iets waardoor er grond is voor verdere ontwikkeling? Maar het werd al snel duidelijk dat er een enorme band in de groep ontstond  tussen de 6 Neflac fluitisten en 14 jonge muzikanten uit diverse azc’s. Het allereerste concert bij het Grachtenfestival bleek een succes en Art Root Collective was geboren.
Inmiddels anderhalf jaar verder hebben ze meerdere mijlpalen behaald: van een concert op het Bevrijdingsfestival in Zwolle tot het opnemen van eigen muziek, de succesvolle Zomeracademie 2018, het  creatieve muziekproject en concert in AZC Utrecht afgelopen december!