fbpx

Akoesticum Coronaproof!

In tijden als deze is het soms lastig om een geschikte ruimte te vinden voor een vergadering, een kleinschalig evenement of een andere bijeenkomst. Wij bekijken het bij Akoesticum graag van de positieve kant: wat is er wél mogelijk? Graag delen we de mogelijkheden voor komende periode en de maatregelen die we bij Akoesticum hanteren:

Maatregelen Akoesticum

  • Verplicht coronatoegangsbewijs vanaf 13 jaar (bewijs van vaccinatie/ herstel /testen)
  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst
  • Onze horeca is weer geopend en volledig coronaproof volgens het protocol van Koninklijke Horeca Nederland
  • Verkoudheidsklachten? Blijf dan thuis, we zien je graag een andere keer

Coronatoegangsbewijs
De huidige maatregelen maken het mogelijk voor Akoesticum om weer de volledige zaalcapaciteit te benutten. Het is daarbij verplicht dat bezoekers vanaf 13 jaar bij entree het coronatoegangsbewijs (bewijs van vaccinatie/ herstel /testen) tonen. Een coronatoegangsbewijs kun je via de CoronaCheck-app of www.coronacheck.nl aanmaken met een vaccinatiebewijs, negatief testresultaat via Testen voor Toegang (max. 24 uur oud) of bewijs dat u corona heeft gehad. Dit mag digitaal of geprint. Het gele boekje of andere documentatie is niet geldig als papieren coronatoegangsbewijs. Wanneer u dit bewijs niet kunt of wilt tonen, kunnen wij u helaas geen toegang tot het gebouw verlenen.

Wat is er mogelijk bij Akoesticum?

ZaalCapaciteit Akoesticum*
Auditorium250 personen
Tuinzaal100 personen
Spoorzaal35 personen
Studio24 personen
Vergaderzaal12 personen

*Met een coronatoegangsbewijs

Benieuwd naar onze zalen en wat de mogelijkheden verder zijn? Check opties en faciliteiten voor repetities, trainingen en optredens en voor zakelijke bijeenkomsten.

Protocollen

Alle gebruikte ruimten, alsmede de sanitaire voorzieningen en contactpunten zoals deurklinken, tafels en stoelen worden vooraf en na afloop van de bijeenkomst schoongemaakt (en tussendoor vindt een extra schoonmaak plaats bij huur vanaf 2 dagdelen).

Ook onze horeca is volledig Coronaproof! Zo werken wij volgens het protocol van Koninklijke Horeca Nederland.

Livestreaming & locatie voor webinars

Je evenement livestreamen, connectie maken tussen verschillende zalen of een webinar organiseren? Sinds kort hebben we alles in huis om dit te faciliteren! Door events online te streamen of connectie te maken tussen verschillende zalen is het mogelijk om de capaciteit te vergroten. Tevens kun je de kwetsbare doelgroep een mooi alternatief bieden door het event vanuit huis live te volgen. Samen met onze partner OBM zorgen we voor een mooie bijeenkomst.

Interesse?

Heb je interesse en wil je meer weten over de mogelijkheden?

Laat het ons weten via boekingen@akoesticum.org of bel ons op 0318-304349. We maken graag een vrijblijvende offerte of nodigen u uit voor een locatiebezoek.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en volg ons op Facebook, Instagram en Twitter.
facebook instagram