fbpx

Trainingslocatie
met overnachting

Diverse trainingen en events

Kazerne vol cultuur aan de rand van de Veluwe

Welkom bij Akoesticum, nationaal trainingscentrum voor muziek, dans en theater in Ede. Met 12 trainingsruimtes, overnachtingsmogelijkheden en eigen catering biedt Akoesticum dé ideale plek voor repetities, try-outs, trainingen, (meerdaagse) bijeenkomsten en events. Je vindt ons aan de rand van het prachtige natuurgebied de Veluwe (Best in Travel 2020 – Lonely Planet) in de voormalige Frisokazerne naast station Ede-Wageningen.

Akoesticum gesloten t/m 14 januari

Naar aanleiding van de meest recente persconferentie moet Akoesticum helaas haar deuren sluiten t/m 14 januari 2022! Wil je boeken, heb je vragen of wil je informeren naar een optie voor later in het jaar, neem dan contact met ons op per e-mail of telefoon. Klik op “Lees meer” om meer te weten te komen over de mogelijkheden en de coronamaatregelen.

Lees meer

Twitter

Renaissanceweekend voor gevorderde zangers! Er is nog plaats voor alten, tenoren en bassen. DES PREZ en DE MONTE op 12-13 februari in Akoesticum Schrijf je hier in: bit.ly/Renaissancewee… . #oudemuziek #renaissancemuziek #zingen #koorweekend pic.twitter.com/wwo8kwlItK Retweeted by Harold Lenselink

Wat kun je verwachten?

Akoesticum is méér dan een locatie.

Bekijk onze mogelijkheden

Overtuigd?

Geef alvast je interesse aan ons door!

Vraag een optie aan

Publieksevenementen

Karakteristieke publieksoptredens.

Bezoek een evenement